ПАРТНЬОРИ: technaguma.com sexy-belio.com pazaruvai.net fun7.eu receptite.me Radio MP3
Прибрал се една вечер един мъж много къркан, паднал в леглото до жена си и заспал. Не щеш ли събужда се пред райските порти и там го чака Свети Петър. -Ама аз мъртъв ли съм. Не може да бъде, трябва да живея още - захленчил мъжът. -Мъртъв си, защото се напи като свиня. Мога да направя изключение и да те върна, ама като кокошка. Ти решаваш. -Добре... пусни ме във ферма близо до дома ми. Речено сторено. След малко той се озовал целия в перушина в една ферма. При него идва петелът и го пита: -Как е, как е, май ти е първи ден днес? -Зле ми е, нещо ме напъва отвътре ще се пръсна, отговорил оня. -Ясно - ще мътиш. Напъни се и ще ти олекне. Напънал се оня и го измътил. След това пак се напънал и пак го измътил. Олекнало му много и решил пак да мъти. В това време жена му го праснала по врата и изкрещяла: -Ставай бе алкохолик. Осра цялото легло!
Уважаеми, слушатели!
Искаме да споделим с Вас радостната новина, че вече си имаме собствено радио! Изберете своя жанр и слушайте любимите си парчета!
'Радио MP3' Ви очаква ТУК

Кичка Бодурова - Гръцки Песни 2009

Киичка Бодурова - Гръцки Песни 2009

-------------------------------

Tracklist:

======

01.Кичка-na minis02.Кичка-mehri na giname angeli03.Кичка-pirama04.Кичка-kane ma nazo05.Кичка-erotisa06.Кичка-prota n ola ego07.Кичка-Athena08.Кичка-den iparhoun angeli09.Кичка-ti e kana10.Кичка-ftani11.Кичка-photographe

[email protected]

Кичка Бодурова - Големият час

Кичка Бодурова - Най-красивите очи

КИЧКА БОДУРОВА - СУРОВА НЕЖНОСТ

Кичка Бодурова - Не Искам Да Энаеш
Условия за ползване: Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър.Адресите(линковете) са предоставени единствено от потребителите на сайта. Администраторът на сайта (www.mp3-muzika.eu) не носи отговорност за съдържанието на публикуваните файлове(линкове,връзки) и други действия извършвани от потребителите.