ПАРТНЬОРИ: technaguma.com sexy-belio.com pazaruvai.net fun7.eu receptite.me Radio MP3
Седмица след сватбата. На първият етаж в къщата живеят родителите, а на вторият младите. Сутринта на закуска майката пита дъщерята:

- Какво беше това тупуркане, бе мама, снощи? Цяла нощ не съм мигнала от притеснение.

- А, не се тревожи мамо! Снощи с моя изпробвахме нова поза, казва се "Арабски жребец". Аз лягам на леглото, моя се засилва от вратата, скача върху мен и започваме. Страшно гот е!

- А-а добре. Довечера с татко ти и ние ще пробваме, щом казваш, че е хубаво.

Идва вечерта. Прибират се стари и млади да си лягат. Дъщерята слухти за да чуе нещо по-така. По едно време отдолу се чува тупур, тупур, тупур и после тишина. След малко пак се чува тупур, тупур, тупур. . . тря-я-я-с и после тишина. На сутринта дъщерята търчи и пита:

- Е, мамо, как беше?

- Първият път дъще, беше добре, обаче вторият, баща ти взе, че се спъна. Добре, че му бяха раменете, иначе целия щеше да влезе.
Уважаеми, слушатели!
Искаме да споделим с Вас радостната новина, че вече си имаме собствено радио! Изберете своя жанр и слушайте любимите си парчета!
'Радио MP3' Ви очаква ТУК

Бански старчета - Пуста младост

Пуста младост, мамо,

пуста младост.

Пуста младост, милай мамо,

не се стига.

Не се стига, милай мамо,

не се среща. (срешча)Младост тече, мамо,

младост тече.

Младост тече, милай мамо,

като вода.

Младост тече, милай мамо,

като вода.Старост деби, мамо,

старост деби.

Старост деби, милай мамо,

като сенча.

Старост деби, милай мамо,

като сенча.
<
Условия за ползване: Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър.Адресите(линковете) са предоставени единствено от потребителите на сайта. Администраторът на сайта (www.mp3-muzika.eu) не носи отговорност за съдържанието на публикуваните файлове(линкове,връзки) и други действия извършвани от потребителите.