ПАРТНЬОРИ: technaguma.com sexy-belio.com pazaruvai.net fun7.eu receptite.me Radio MP3
Действието на тази история се развива в село Дядово, Старозагорско. В тамошното училище директор бил Кирил Просвещенски, наричан с обич от учениците си бачо Киро. Директорът Просвещенски бил съвестен и трудолюбив човек. Работел от сутрин до вечер и неслучайно съдбата го възнаградила - той получил стипендия за тримесечна специализация във Висшия педагогически институт в Благоевград.
Просвещенски стегнал куфарите си, погледнал с любов жена си - учителката по физическо Харалампия Хубавенска-Просвещенска и нежно й казал:
- Хари, знам, че ще ти липсвам. Няма да ме има цели три месеца. За да не се натрупа в теб неизразходвано сексуално напрежение, аз направих един сексробот. Ето го! Това е сексробота Ванко! Той ще ме замества, докато ме няма. Когато усетиш, че някакви желания напират в теб, само кажи "Ванко!" и той ще те почне!
След тези думи жената се просълзила от благодарност, прегърнала ламаринения човек Ванко, който приличал на хибрид между Трипио от "Междузвездни войни" и рапъра Ванко 1.
Директорът Просвещенски се качил на автобуса и заминал за Благоевград. Харалампия изгаряла от нетърпение да изпробва новата си придобивка и още щом мъжът й затворил вратата, тя извикала "Ванко!" и в този миг сластното й тяло потънало в железните прегръдки на робота.
Сексът с робота бил див, страстен и изтощителен, но след около два часа на Хубавенска-Просвещенска й писнало и тя с ужас установила, че не знае как да спре Ванко.
- Ванко спри! - извикала тя, но Ванко не спирал. - Спри бе, тенеке нещастно! - изкрещяла тя още по-уплашено, но Ванко работел безотказно, като бутало на москвич.
Жената изпаднала в паника и добре, че в този момент на вратата позвънила съседката Деликирова.
- Деликирова, спасявай ме! - извикала отчаяно учителката в прегръдките на металния жиголо.
- Ау, Хубавенска! Какви са тия работи бе, какво е това? - светнали очите на съседката.
- Ами, това е Ванко!
- Ванко ли? - попитала Деликирова, а роботът щом чул името си, веднага оставил учителката и награбил комшийката.
По същото време директорът-специализант Просвещенски тъкмо бил пристигнал в Благоевград и тъкмо слизал от автобуса, когато се плеснал по челото и си казал:
- Да се таковам у главата педагогическа! Забравих да кажа на жената как се изключва роботът!
В този миг в главата му се появила страшна картина и той се хвърлил върху първото изпречило му се такси, отворил вратата и изкрещял:
- Бързо! Карай към Дядово!
Шофьорът го изгледал уплашено и казал:
- Аа-а-а, аз в Дядово не отивам! Там е Ванко!
Уважаеми, слушатели!
Искаме да споделим с Вас радостната новина, че вече си имаме собствено радио! Изберете своя жанр и слушайте любимите си парчета!
'Радио MP3' Ви очаква ТУК

цеца величкович

Гледания: 2359
" />
Цвят на рамката:
               
Цвят на текста:
               
Изпращач
Име:
Email:
Получател
Име:
Email:
Заглавие:
Съобщение:
Share with your friends on FacebookBookmark to deliciousDigg It!Share & Bookmark on beboShare & Bookmark on technoratiShare & Bookmark on My SpaceShare & Bookmark on StumbleuponShare & Bookmark on Windows LiveShare & Bookmark on GoogleTweet itShare & Bookmark on YahooShare & Bookmark on LinkedinShare & Bookmark on MixxShare & Bookmark on MixxShare & Bookmark on MixxShare & Bookmark on Evernote

Кола се изправя на задни гуми

Това е шофьор

Фокус - кафе става на монети

Клип посветен на алкохола

ConTer - Straik

Вибратор вместо телефон

топки в лицето

letq6to ku4e
Условия за ползване: Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър.Адресите(линковете) са предоставени единствено от потребителите на сайта. Администраторът на сайта (www.mp3-muzika.eu) не носи отговорност за съдържанието на публикуваните файлове(линкове,връзки) и други действия извършвани от потребителите.