ПАРТНЬОРИ: technaguma.com sexy-belio.com pazaruvai.net fun7.eu receptite.me Radio MP3
Уважаеми, слушатели!
Искаме да споделим с Вас радостната новина, че вече си имаме собствено радио! Изберете своя жанр и слушайте любимите си парчета!
'Радио MP3' Ви очаква ТУК

Теди Александрова: Усещам настроението и енергията, знам какво и как да пусна

Теди Александрова: Усещам настроението и енергията, знам какво и как да пусна
За Теди Александрова най-голямата награда е публиката да пее всяка дума от текста на песните й, да танцува и да се забавлява, което е знак, че изпълнителят си е свършил работата перфектно.

“Ако можеше публиката да се погледне през нашите очи, щеше да се увери колко са мощни и емоционални феновете на най-слушаната музика в България” - споделя певицата пред “Звездно”.

Вярва, че всички харесват попфолка, защото това е музиката, която носи най-безгрижното настроение и не е чудно, че е най-обичаната на Балканите.

Изпълнителката разкрива и коя е нейната рецепта за хит: “Аз съм много сетивен човек, усещам настроението, енергията и знам какво и как да пусна, за което благодаря на Господ. Всевишната сила ми дава този усет, той не е от мен”.

Признава, че за шестте години в музикална компания “Пайнер” е научила много.

“Най-важното е, когато паднеш, отново да се изправиш. Когато знаеш, че имаш таланта, шанса да попаднеш в точното време, на точното място, нямаш право на друг избор. Трябва да покажеш за какво си на тази Земя. Това е моят личен опит” - подчертава тя.

Източник: signal.bg

Какво е твоето мнение можеш да споделиш в коментарите отдолу!
Добавена на: 11-01-2017 14:46:52 Преглеждания: 27
Условия за ползване: Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър.Адресите(линковете) са предоставени единствено от потребителите на сайта. Администраторът на сайта (www.mp3-muzika.eu) не носи отговорност за съдържанието на публикуваните файлове(линкове,връзки) и други действия извършвани от потребителите.