ПАРТНЬОРИ: technaguma.com sexy-belio.com pazaruvai.net fun7.eu receptite.me Radio MP3
Уважаеми, слушатели!
Искаме да споделим с Вас радостната новина, че вече си имаме собствено радио! Изберете своя жанр и слушайте любимите си парчета!
'Радио MP3' Ви очаква ТУК

Татяна: Вече имам друга философия за живота

Татяна: Вече имам друга философия за живота
Татяна споделя, че 2017-та ще остави един голям белег в нейния живот, защото е била много разнополюсна година и нещата, които е преживяла, не са били никак леки.

“Важното е, че всичко отмина. Аз вече имам друга философия за живота, за света, въобще за съществуването ми тук на земята" - категорична е тя пред “Автограф”.

Певицата не крие и кои са били най-големите изпитания в живота й като казва:

"Голям белег ми остави 2017-та в житейски план, свързан със загубата на майка ми и с раздялата с бившия ми съпруг. Доста трудни моменти изживях в личен план и наистина не знаех как ще се справя. Понякога се чудех жива ли съм и има ли път оттук насетне, по който да продължа. Важното е, че аз успях да продължа напред, което говори, че съм много силен характер”.

 

Източник: signal.bg

Какво е твоето мнение можеш да споделиш в коментарите отдолу!
Добавена на: 06-12-2017 15:08:17 Преглеждания: 13
Условия за ползване: Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър.Адресите(линковете) са предоставени единствено от потребителите на сайта. Администраторът на сайта (www.mp3-muzika.eu) не носи отговорност за съдържанието на публикуваните файлове(линкове,връзки) и други действия извършвани от потребителите.