ПАРТНЬОРИ: technaguma.com sexy-belio.com pazaruvai.net fun7.eu receptite.me Radio MP3
Уважаеми, слушатели!
Искаме да споделим с Вас радостната новина, че вече си имаме собствено радио! Изберете своя жанр и слушайте любимите си парчета!
'Радио MP3' Ви очаква ТУК

Нелина разкри на какво ще залага през 2017-а

Нелина разкри на какво ще залага през 2017-а
Нелина е прекарала много хубав празничен декември, изпълнен със срещи с любими хора, пътувания и много сняг. Въпреки студеното време навън, певицата казва, че зимата е любим сезон за нея и нейното семейство, защото много обичат да се наслаждават на пухкавия бял сняг.

За нея и сина й Кристиян зимата е започнала подобаващо, на едно място, където този сезон наистина е много мразовит. В средата на декември изпълнителката гостува в Москва, където участва в Коледен концерт, организиран от Българския център за търговия и промишленост там.

“Хората много се веселиха, танцуваха, бяха дошли като на празник. Оказа се, че от 15 години в Москва не е организиран никакъв български концерт и затова бяха дошли хора и от други Републики - и българи, и руснаци. Останаха много доволни. Набраха се средства за подпомагане на българската общност там - за създаване на български храм, за българското училище и българската забавачка, и блока, в който живеят голяма част от българите” - разказва Нелина в “Автограф”.

За впечатленията си от разговорите със сънародниците ни там и за изводите, които си е направила, певицата казва:

“Ние имаме голямо богатство. Например слънцето, което при нас грее много по-дълго и е много по-топло. Москва е по на север и поради ъгъла, под който падат слънчевите лъчи, те са много по-малки. Слънцето грее за много по-кратък период и много по-слабо. По принцип досега карах Кристиян първо да си научи уроците и след това да излиза навън, като стимул. Сега като се върнахме, първо го пращам навън да тича и да рита докато е светло. Цяла вечер след това все ще научим уроците.”

Нелина възнамерява през 2017-а първо да представи няколко народни песни. Има такива, които е подготвила да пусне скоро, но иска да направи още няколко. Няма да прави компромиси в работата си.

Ще използва инерцията от миналата година и се надява да успее да създаде и хубави попфолк песни - и с настроение, и със съдържание. Иска й се и те да останат във времето, така както предишните й песни се помнят и до днес.

“За целта ще работя със същите автори, с които работих и през 2016-а, защото съм много доволна от тях и нямам основание да ги сменям. Имам предложения и от други автори, отворена съм към тях, харесвам нещата, които са направили и се надявам да попаднем на нашето парче. Защото има песни, които са за определени изпълнители. Попадала съм и на такива, които виждам, че са стопроцентов хит, но усещам, че това не е моята песен” - обяснява тя.

За 2016 певицата казва, че е била най-успешната й година може би за последните 15 години.

“Пожелавам си тази да е още по-успешна, защото разбрах, че 2017-а е годината на рибите. Ще ни е много хубава, сигурна съм. Трябва да излизаме и да се срещаме с много хора и ще ни върви много на нас, рибите. И затова съм много окрилена, обнадеждена, пълна с енергия, сили и заряд да върша нови още по-хубави неща” -подчертава певицата.

Източник: signal.bg

Какво е твоето мнение можеш да споделиш в коментарите отдолу!
Добавена на: 11-01-2017 14:21:22 Преглеждания: 15
Условия за ползване: Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър.Адресите(линковете) са предоставени единствено от потребителите на сайта. Администраторът на сайта (www.mp3-muzika.eu) не носи отговорност за съдържанието на публикуваните файлове(линкове,връзки) и други действия извършвани от потребителите.