ПАРТНЬОРИ: technaguma.com sexy-belio.com pazaruvai.net fun7.eu receptite.me Radio MP3
Уважаеми, слушатели!
Искаме да споделим с Вас радостната новина, че вече си имаме собствено радио! Изберете своя жанр и слушайте любимите си парчета!
'Радио MP3' Ви очаква ТУК

Нелина клипира четири нови песни

Нелина клипира четири нови песни
Нелина засне 4 видеоклипа, които ще бъдат представени в нова фолклорна програма тази есен. Денят на Независимостта е особено подходящ повод за премиерата по телевизия “Планета Фолк”, съобщават от музикалния канал.

Изборът на изпълнителката се спря на прочутите “Любе, любе, първо любе”, “Ходила Яна” и “Тръгнала е Йова, Йовке, ле”, както и на авторската композиция на Красимир Христов “Дай, кръчмарю”, по текст на Нелина и Пейо Пеев, където участие взема и духовата музика на Етрополе.

С реализирането на тези клипове певицата сложи финала на работата си по новия фолклорен албум. Видеата са заснети из красиви кътчета от България.

“Режисьорът Радослав Георгиев ми предложи да заснемем новите песни по малко по-различен начин, с по-модерна визия, а аз се съгласих. Благодаря за отдадеността и добре свършената работа на целия екип, на танцьорите от ансамбъл “Загоровче” и на домакините от Осиковска Лакавица, които ни посрещнаха много сърдечно и съдействаха по време на снимките. Вярвам, че и зрителите съвсем скоро ще оценят това, което направихме” - казва тя.

По време на снимките Нелина реализира и фотосесия с фотографа, на когото често се доверява – Йордан Петков. За своята визия в новите видеоклипове тя се спря както на традиционни фолклорни носии, така също на стилизирани костюми и съвременни дизайнерски решения. Гримът е на Борислав Соколов - Бони, а косите на Светослав Нейков.

Всички песни, включени в новия фолклорен албум на Нелина, ще достигнат музикалния пазар до края на месец септември.

Източник: signal.bg

Какво е твоето мнение можеш да споделиш в коментарите отдолу!
Добавена на: 13-09-2017 12:11:01 Преглеждания: 7
Условия за ползване: Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър.Адресите(линковете) са предоставени единствено от потребителите на сайта. Администраторът на сайта (www.mp3-muzika.eu) не носи отговорност за съдържанието на публикуваните файлове(линкове,връзки) и други действия извършвани от потребителите.