ПАРТНЬОРИ: technaguma.com sexy-belio.com pazaruvai.net fun7.eu receptite.me Radio MP3
Уважаеми, слушатели!
Искаме да споделим с Вас радостната новина, че вече си имаме собствено радио! Изберете своя жанр и слушайте любимите си парчета!
'Радио MP3' Ви очаква ТУК

Малина: Много неща са се променили и в попфолка има израстване

Малина: Много неща са се променили и в попфолка има израстване
Малина, която се радва на дългогодишна успешна кариера, отчита израстване в попфолк жанра като цяло.

“Много неща са се променили, всяка година е различна, защото има израстване. Не бих казала, че в началото нещата са били по-трудни. Всичко е въпрос на ентусиазъм, на желание и човек да прави това, което най-добре може и обича. В случая, аз се чувствам точно по този начин” -  споделя певицата пред “Звездно”.

Щастлива е, защото хобито й се е превърнало в нейна професия вече 17 години, през които работи с отговорност и с еднакво желание подхожда към всеки следващ проект. Единствено любовта на публиката не се е променила, категорична е фолк звездата.

“За мен подкрепата на моите почитатели е един страхотен стимул да продължавам напред, да правя нови песни, да чакам такива форуми, такива изяви на голяма сцена и толкова хубава публика” - подчертава певицата.

В шоубизнеса всеки изгражда свой стил и във времето, ако съумее да го наложи, това е знак за успех, отбелязва тя.

“Човек трябва да работи страшно много, да държи ниво, да бъде интересен, да прави нови проекти и това създава неговия авторитет, неговата слава и гради неговата кариера” - казва Малина, цитира Signal.bg.

Източник: signal.bg

Какво е твоето мнение можеш да споделиш в коментарите отдолу!
Добавена на: 10-01-2017 18:13:13 Преглеждания: 19
Условия за ползване: Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър.Адресите(линковете) са предоставени единствено от потребителите на сайта. Администраторът на сайта (www.mp3-muzika.eu) не носи отговорност за съдържанието на публикуваните файлове(линкове,връзки) и други действия извършвани от потребителите.