ПАРТНЬОРИ: technaguma.com sexy-belio.com pazaruvai.net fun7.eu receptite.me Radio MP3
Уважаеми, слушатели!
Искаме да споделим с Вас радостната новина, че вече си имаме собствено радио! Изберете своя жанр и слушайте любимите си парчета!
'Радио MP3' Ви очаква ТУК

Кои са 30-те най-харесвани БГ песни тази седмица?

Кои са 30-те най-харесвани БГ песни тази седмица?
"-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Кои са 30-те най-харесвани БГ песни тази седмица? - Класации - Signal.bg
Избери Попфолк хит на 2017-а година! / Финален етап

Кои са 30-те най-харесвани БГ песни тази седмица?

Кои са 30-те най-харесвани БГ песни тази седмица?

В неделя ще разберем кои са 30-те най-харесвани БГ песни тази седмица. Читателите на Signal.bg имат възможност да посочат 3 от BG песните, които харесват най-много в този момент.

Гласуването ще продължи до неделя 23:59 часа.

Във формата за гласуване e необходимо да напишете точните заглавия на песните, които според вас към момента трябва да са съответно на първо, на второ и на трето място.

ВАЖНО!!! Гласувайте само по веднъж, защото при повторни вотове - два или повече пъти, системата автоматично ще изтрие всички ваши гласувания и в работния файл няма да остане нито едно от тях.Източник: signal.bg

Какво е твоето мнение можеш да споделиш в коментарите отдолу!
Добавена на: 13-02-2018 10:05:13 Преглеждания: 31
Условия за ползване: Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър.Адресите(линковете) са предоставени единствено от потребителите на сайта. Администраторът на сайта (www.mp3-muzika.eu) не носи отговорност за съдържанието на публикуваните файлове(линкове,връзки) и други действия извършвани от потребителите.