ПАРТНЬОРИ: technaguma.com sexy-belio.com pazaruvai.net fun7.eu receptite.me Radio MP3
Уважаеми, слушатели!
Искаме да споделим с Вас радостната новина, че вече си имаме собствено радио! Изберете своя жанр и слушайте любимите си парчета!
'Радио MP3' Ви очаква ТУК

Джулия: Публиката е най-големият стимул

Джулия: Публиката е най-големият стимул
Джулия, която стартира като изпълнител на "Пайнер" преди две години, вече се нарежда сред успешните изпълнители, а това я прави истински щастлива.

Усеща подкрепата на музикалната компания, успяла е да открие правилния екип, а високата оценка на публиката я вдъхновява да продължава в същия дух.

“Пожелавам на всички да бъдат живи и здрави, да продължават да ни подкрепят, защото това е най-големият стимул да продължаваме да работим по този начин и се надявам да не ги разочароваме никога” - казва изпълнителката пред Планета ТВ.

През 2017-а Джулия зарадва своите почитатели с четири проекта. Началото беше дадено от “За мене край си” ft. Анелия, последвано от дуета с Константин “Ще ме научиш ли”. Колаборацията с Галена, “Поздрав за жена ти”, също бе посрещната с ентусиазъм от феновете. През декември си появи и самостоятелният проект на певицата, озаглавен “На Дявола жената”.

Тези хубави песни провокираха и искрената благодарност на Джулия за прекрасните емоции, които й донесе изминалата година: “Благодаря за многото усмивки! И най-вече благодаря за хората, с които ме срещна тя! Нека 2018-а година бъде още по-добра за всички”.

Източник: signal.bg

Какво е твоето мнение можеш да споделиш в коментарите отдолу!
Добавена на: 11-01-2018 14:26:04 Преглеждания: 32
Условия за ползване: Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър.Адресите(линковете) са предоставени единствено от потребителите на сайта. Администраторът на сайта (www.mp3-muzika.eu) не носи отговорност за съдържанието на публикуваните файлове(линкове,връзки) и други действия извършвани от потребителите.