ПАРТНЬОРИ: technaguma.com sexy-belio.com pazaruvai.net fun7.eu receptite.me Radio MP3
Уважаеми, слушатели!
Искаме да споделим с Вас радостната новина, че вече си имаме собствено радио! Изберете своя жанр и слушайте любимите си парчета!
'Радио MP3' Ви очаква ТУК

Вокалният педагог на Гери-Никол: Тя е добър пример за излизане от чалгата

Вокалният педагог на Гери-Никол: Тя е добър пример за излизане от чалгата
Няма рецепта за това как се открива музикален талант, това става спонтанно. Към младия човек трябва да се подходи с разбиране, за да се запали да се занимава с това изкуство. Това заяви пред Дарик варненският вокален педагог Мила Маврова. Тя може да се похвали със стотици ученици, реализирани успешно на музикалната сцена, част от които е нашумялата варненска изпълнителка Гери-Никол.

„Аз не виждам нищо лошо в Гери-Никол. Мисля, че това е добър път за излизане от чалгата. Момичето се труди, има талант. Това си е шоубизнес”, коментира музикалният експерт.

Обикновено желанието на младите да се занимават с музика отговаря на възможностите им, показва практиката на вокалния педагог. Повечето предпочитат да изпълняват поп музика, но не са малко и тези, които се ориентират към класическата, обясни Мила Маврова.

По нейни думи дори хора, които пеят фалшиво, биха могли да се научат.

„Ако фалшивото пеене се дължи на постановъчни проблеми, с много работа нещата могат да се оправят”, твърди вокалният педагог.

Източник: signal.bg

Какво е твоето мнение можеш да споделиш в коментарите отдолу!
Добавена на: 13-09-2017 11:15:52 Преглеждания: 7
Условия за ползване: Никой от показваните файлове не се хоства на този сървър.Адресите(линковете) са предоставени единствено от потребителите на сайта. Администраторът на сайта (www.mp3-muzika.eu) не носи отговорност за съдържанието на публикуваните файлове(линкове,връзки) и други действия извършвани от потребителите.